Att fylla ett år är en stor händelse för en liten människa. Barnet lär inte komma ihåg det men det första födelsedagsfirandet bör fortfarande firas med pompa och ståt, ballonger och serpentiner! Hos Partypack hittar du allt du behöver för att göra barnets 1 års kalas till ett minne för livet för alla inblandade.

Så fixar du 1 års kalaset enkelt och smidigt

En födelsedag är en högtid för hela familjen. Även om en ettåring fortfarande är ett litet barn, finns all anledning att slå på stort. När du planerar kan du utgå ifrån just det: att det ska vara roligt för alla. Även dig som planerar. Du behöver absolut inte springa runt till en massa presentbutiker. Partypack erbjuder verkligen hela paketet – allt från partyhattar, ballonger och girlanger till pompoms, godismaskiner, kalaskläder och servetter. Att kunna köpa allt på ett och samma ställe är perfekt för småbarnsföräldern som kanske inte har så mycket tid för att förbereda ett kalas mitt i livspusslet.

Bäst dekoration för 1 års kalas

Starka färger och roliga former brukar gå hem hos de flesta ettåringar. Eller vill du som förälder kanske ha en klassisk pastelldröm? Oavsett vilket tema du väljer hittar du det du behöver för att duka och dekorera hos oss på Partypack. På ett 1 års kalas brukar det passa bra med ballonger, vimplar, girlanger och tårtdekorationer med siffran 1. En annan klassisk 1 års kalas dekoration är ballonger med siffran 1.

Sök inspiration för ettårs kalaset

Om du får idétorka kan du använda våra produktkategorier som inspirationskälla. Kanske har det dykt upp nya kalasgrejer på marknaden sedan du var på ditt förra ettårskalas? I dag kan du ha både godismaskiner, pompoms och uppblåsbara diadem på kalaset, likväl som skimrande draperier och figurballonger eller en klassisk blåsutrulle. Det är bara fantasin som sätter gränser.